Udfordringen

I den nationale konkurrence ‘Udfordringen’ blev vinderne kåret onsdag den 5. maj i Miljøministeriet af dommerne Miljøminister Karen Ellemann, Merete Brunander og Anja Philip. Syv af de ni vindere mødte op for at modtage deres præmier og få et par ord med på vejen. TV Lorry dækkede overrækkelsen.

I kategorien ‘Mest affald på mindst plads’ vandt Kim Christiansen fra Søborg med sit reolsystem, hvor rigtigt mange fraktioner indgik i et sirligt ordnet system

I kategorien ‘Smukkeste løsning’ vandt Kirsten Lauritsen fra Herlev med sit helt almindelige, lille køkken, hvor hun fandt en nem, billig og pæn løsning.

I kategorien ‘Sjoveste løsning’ vandt Thine Buch – også fra Søborg – med sit billede af hønsene.

Dommerne, herunder ministeren, lykønskede vinderne og udtalte bl.a. at kampagnen ”Vis os dit køkkenskab” havde været med til at sætte kildesortering og velegnede sorteringsløsninger på dagsordenen. Miljøministeren pointerede vigtigheden af genbrug, og det har kampagnen ”Vis os dit køkkenskab” i høj grad været med til at sætte fokus på. Denne slags kampagner tjener et vigtigt formål i samfundet og hun roste det gode initiativ af Vestforbrænding og de 17 kommuner, der har deltaget.