Investér i en brugt computer – det er godt for miljøet

En af de måder, vi kan hjælpe miljøet rigtig meget på, er ved at benytte os af vores genstande igen og igen – eller købe andres brugte ting, som stadigvæk fungerer som de skal. Derfor er ting som Circular computing en rigtig god idé at kigge nærmere på.

Her snakker vi mere om hvordan du kan få fat i en brugt pc, som stadigvæk virker fint.

Køb dem fra elektronikbutikker

En måde at få fat i brugte men fine computere på er ved at købe dem igennem elektronikbutikkerne. Flere og flere butikker har fået øjnene op for, at vi er nødt til at benytte os af vores gamle elektronik. Derfor er elektronikbutikker mere og mere også blevet til et sted, hvor vi kan tage hen med vores gamle pc’er, som de derefter vil videresælge.

Nogle gange sælger butikker også computere, som de selv har haft på lager og ikke nødvendigvis er gamle men måske har en lille ridse på siden af den. Selvom den lille ridse ikke har indflydelse på computerens ydeevne, kan de stadig ikke sælge den til fuld pris.

I stedet for har man som kunde mulighed for at købe en fin computer til mindre priser, fordi den har en ridse i siden. Når man køber sådan en computer, er du med til at hjælp til, at den ikke ender i en skraldespand og at ressourcerne dermed blev spildt.

Køb den brugt af private mennesker

I dag er det også blevet en del nemmere at få fat i brugte computere og lignende gennem diverse former for sociale medier eller hjemmesider, hvor de sælger brugt elektronik. Her er der også rigtig mange gode computere at få fat i. Og det kan være meget billigere end at gå ud og købe en ny.

Nogle gange kan man endda opleve, at man kan finde computere som næsten ikke er blevet brugt men sælges til meget billigere priser end nyprisen.

Det er dog en god idé at vide lidt om computere, hvis du vælger at købe en computer gennem denne måde. På den måde er du sikker på ikke at blive snydt og ende med at give alt for mange penge for en computer, som er lige ved at brænde sammen – for den slags computer findes desværre også på det brugte marked.

Læs evt. flere artikler om computer her for at lære mere om computere og føle dig mere sikker, når du køber en pc brugt.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.