ideer til nye hobbyer du kan få under corona krisen

Corona krisen har gjort, at langt de fleste af os er begyndt at arbejde hjemme for at undgå smitte. Det har blandt andet givet mange meget mere fritid end de plejer at have. Den ekstra fritid kan godt være svær at fylde ud, men det kan også være en fantastisk mulighed for at få en ny hobby. Her kan du finde 3 ideer til nye hobbyer, som du kan få under corona krisen.

Madlavning

Madlavning er fantastisk til at samle hele familien eller bare forkæle dig selv en lille smule mere. Du kan bruge den ekstra tid, som du har hjemme, på at gøre lidt mere ud af dine måltider. Du har garanteret en kogebog liggende som er fyldt med lækre opskrifter, som du længe har haft lyst til at prøve. Hvis du begynder at bruge mere tid i køkkenet nu, hvor du har god tid, så kan det være, at det holder ved, når karantænen er overstået. Du kan måske endda have fundet et par stamretter, som du kan lave på ingen tid. Du kan finde mange flere gode ideer på valdemarsro.dk.

Begynd at spille musik

Musik er supergodt til at holde din hjerne sund, og så lyder det supergodt. Det kan være, at du altid har drømt om at spille guitar, men ikke før har følt, at du har haft tid. Heldigvis har corona givet dig meget mere fritid end normalt. Du kan også bruge den ekstra tid på at begynde at spille musik igen, hvis hverdagen har gjort, at du ikke har haft tid til at spille.

Lær at spille musik her.

læg en sjov kabale

En anden hobby er at finde kortene frem fra gemmerne eller fra skuffen hvor de måske har ligget og gemt sig i rigtig lang tid.

Nu gælder det om at sætte sig godt til rette og så lægge en kabale. Kabaler kan gøre at man slapper af og ikke tænker så meget over de ting, der kan stresse en. Der er rigtig mange kabaler og en af de mest populære er 7 kabale.

Der er mange andre spil og kabaler der kan lægges og man kan også finde andre på en side som denne hvor man kan spille masser af spil.

Få nye kompetencer

Man kan også begynde at lave andre ting som vil udvide ens kompetencer. På den måde står man stærkere når man skal ud på jobmarkedet bagefter. Det kan være alt lige fra at blive bedre til at programmere, til at male til lave noget andet, som der på en eller anden måde vil gøre at man står stærkere på arbejdsmarkedet når man endelig kommer ud på den anden side igen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.