Næste billede » « Forrige billede

Fiskefrikadeller_f_rdige
Indsendt af Stop Spild Af Mad / København K. 20 Mar 11:00
Fiskefrikadeller med grøntsager, ost og rejer
Hvis man har grøntsager, som har ligget længe i grøntsagsskuffen i køleskabet, men som stadig er friske, kan de bruges til at lave fiskefrikadeller. Du skal bruge: - 500 gr fiskefars af torsk, sej eller laks - 300 gr rejer - grøntsager fra grøntsagsskuffen i køleskabet: løg, rødløg, hvidløg, champignon, porrer, forårsløg, gulerødder, osv - 100 gr revet ost - 2 spsk. mel - 30 gr smør (eller olie) - 1½ dl. fløde (eller mælk/soyamælk) - 1½ tsk. salt - lidt peber - krydderier efter eget smag Fremgangsmåde: 1) Hak og riv alle grøntsager samt rejene i små fine stykker, jo finere jo bedre. 2) Bland fiskefars, grøntsager, rejer og ost i en stor skål. 3) Tilsæt mel, smør/olie, fløde/soyamælk, salt, peber og krydderier efter eget smag. 4) Rør blandingen, så den får en dej-agtig konsistens. 5) Hæld en spsk. olie på panden og varm panden op på mellemsvag varme. 6) Tag en stor ske og form fiskefrikadellen ved hjælp af skeen og hånden. 7) Pangen må ikke være alt for varm, ellers risikerer fiskefrikadeller at falde sammen. 8) Steg fiskefrikadeller på panden ca 5-10 minutter på hver side. Serveres med remoulade til kartofler, ris, salat eller spises på brød som pålæg. Kom overskudsfiskefrikadeller i fryseren til en angen god gang. Velbekomme! Se mere på vores hjemmeside: http://www.stopspildafmad.dk

Ny kommentar


Næste billede » « Forrige billede